Ernest & Victor

Pfff, de website van Ernest & Victor fotografie + verhalen

Ja, pfff. Effe zuchten. Want het is wel een zware bevalling hoor, zo'n website. Zeker als-ie "voor je eigen is", zullen we maar zeggen. We hadden eerst een fraaie Wordpress-template. Mooi hoor. Toeters. Bellen. Sliders. Shows. Stages. Weten wij veel wat en nog meer. Het zat er allemaal aan, in en op. Maar we begrepen er geen hout van. Ingewikkeld. Onlogisch. Onoverzichtelijk. Bepaald niet intuïtief. Draak van een ding. En als dan zelfs de webdevelopers van ons eigen communicatiebureau Youniq Creative er ook met vierkante oogjes naar kijken, nou dan weten wij wel genoeg! Uithuilen en opnieuw beginnen. Nou, dat is beide gelukt. Zakdoek weg en met nieuwe moed aan de slag...

Eenvoud als kenmerk van het ware...

Uitgangspunt: eenvoud, kiss (keep it simple, sucker), gemak en vooral niet van de werkverschaffing en van onnodig tijdsbeslag. Er moet tenslotte gefotografeerd en geschreven worden en niet ge-HTMLt en zo. Resultaat: een superstrakke website zonder overbodige poespas en quasihippe blingbling. Keurig uitgevoerd in de typografie "van het huis" - de mooie letterfamilie PT Sans - en met alle ruimte voor onze core business: het plaatje en het praatje. Blijblij dus! 

De komende tijd zullen Ernest (de fotograaf) & Victor (de schrijver) de site verder gaan vullen met tekst- en beeldmateriaal.  Beetje geduld dus nog. Het vordert heus, maar kost even tijd. Maar nu je hier toch bent: maak www.ernestvictor.nl nu alvast tot Favoriet of Bladwijzer en kom nog eens terug. Zouden we oprecht leuk vinden. Alvast reageren mag natuurlijk ook. Graag zelfs. Tot later.